DESHTIMET E MINISTRISE SE ARSIMIT

Korrikula e re e shkollës e ministrisë së arsimit është një dështim i plotë. Shprehet kështu zv/presidenti i Sindikatës së Arsimit në vendin tonë Arian Peraj. Ai thotë se sot nxënësit nuk po marrin dije, por janë kthyer në qënie qe hynë e dalin nga shkolla. Gjithashtu, eksperimenti me 3 lëndë në 6 orë ishte një dështim. Për këto, Peraj u kërkon gjithë kolegëve në Shkodër të reagojnë për të drejtat e tyre.

Sipas Peraj, arsimi në vendin tonë po shkon drejt degradimit.

Lexoni dhe kete

NDERHYRJE NE INFRASTRUKTURE NE LEZHE

Sezoni turistik në Lezhë po shoqërohet sërish me ndërhyrje infrastrukturore në qytet. Vonesat në vendosjen …