Saturday , 14 December 2019

DËSHTIMI I MORATORIUMIT TË GJUETISË NË SHKODËR

Mustafa: Moratoriumi ka dështuar, nuk ka patur efektet e duhura pasi gjuetia e paligjshme ka vijuar


Këtë të enjte, shoqata e gjuetarëve të Shkodrës ka zhvilluar një takim me anëtarët e saj, ku në fokus ka qenë moratoriumi i ndalimit të gjuetisë. Drejtuesit e kësaj shoqate vijojnë të theksojnë faktin se moratorimi ka dështuar dhe nuk ka patur efektet e pritura, pasi gjuetia e paligjshme ka vazhduar të dëmtojë faunën shqiptare.

Por, a mund të ketë protesta nga gjuetarët për këtë moratorium? Për këtë Mustafa thotë….

Një problematikë e tillë ekziston prej kohësh në vendin tonë, teksa edhe psë është diskutuar edhe në parlament ende nuk ka gjetur një zgjidhje.

Lexoni dhe kete

MBLEDHJA E KËSHILLIT BASHKIAK SHKODËR

2 pika kanë qenë në rend dite në mbledhjen e radhës të Këshillit Bashkiak Shkodër. …