Saturday , 24 March 2018

DESHTON SERISH MBLEDHJA E KESHILLIT BASHKIAK

Per te dyten dite radhazi ka deshtuar mbledhja e keshillit bashkiak Shkoder. Personat qe trajtohen me ndihme ekonomike dhe paaftesi nuk kane gezuar as kete fund muaj, pasi ndihma ekonomike dhe kempi nuk jane miratuar.

Keshilltarja Greta Bardeli ka kerkuar 1 minut heshtje ne dnerim te vrasjes se gjyqtares Fildes Hafizi

Pritet mbledhja e kryesise se keshillit bashkiak per te vendosur per zhvillimin e mbledhjes se radhes se keshillit bashkiak.

Lexoni dhe kete

MILLJA: SHQETESIM MBETET PIKA KRITIKE E LIQENIT TE SHKODRES

Pika kritike e liqenit të Shkodrës mbetet shqetësim për prefektin e Qarkut Shkodër, Çesk Millja. …