Tuesday , 16 January 2018

DEVIJIMI I PROJEKTIT PER RRUGEN SHKODER- VELIPOJE, PROTESTE NE BERDICE E MESME

Devijimi i projektit per rikonstruksionin e rruges Shkoder- Velipoje ka nxjerre kete te merkure ne nje proteste banoret e Berdices se Mesme. Sipas banoreve te zones nuk duhej filluar puna pa dhene fillimisht shpronesimet e tokave dhe thone se nuk po pergjigjet askush per kete problem, prandaj nuk do te lejojne punimet. Banoret kerkojne te behet rruga dytesore per te shkuar me lehte te tokat e tyre.

Banoret paralajmerojne pershkallezim te protestave nese kerkesat e tyre nuk merren parasysh dhe nuk ndertohet rruga dytesore.

Lexoni dhe kete

RRUGA E TOROVICES, FRROKAJ BIND RAMEN

Darka e së premtes e Kryebashkiakut të Lezhës Fran Frrokaj me Kryeministrin Edi Rama, i …