Wednesday , 11 December 2019

DEZINFEKTIMI NE ZONAT E PERMBYTURA TE BASHKISE SHKODER

Gjatë mbledhjes së rradhës të shtabit të emergjencave civile në Prefekturën e Qarkut Shkodër, kryebashkiakja e Shkodrës Voltana Ademi shprehu ankesën e saj për mungesën e mbledhjeve të shtabit të emergjencave civile në ditët e fundit. Ademi u ndal te proçesi i dezinfektimit dhe klorinimit në zonat e përmbytura dhe pohoi se ka mungesë koordinimi në nivel qarku. Më tej, ajo tha se presim të ngrihen grupet e përbashkëta pune nga komisioni i emergjencave civile.

Pavarësisht se niveli i ujit ka rënë në zonat e përmbytura, përsëri situata paraqitet problematike në disa zona.

Lexoni dhe kete

PËRMBYLLEN 16 DITËT E AKTIVIZMIT KUNDËR DHUNËS ME BAZË GJINORE

Bashkia e Shkodrës ka përmbyllur 16 ditët e aktivizmit kundër dhunës me bazë gjinore me …