DHJETRA TIFOZE NISEN NGA SHKODRA DREJT ELBASAN-ARENA

Ka qene ora 09-00 kur dhjetera tifoze nga Shkodra jane nisur drejt Elbasan Arena per te ndjekur nga afer ndeshjen Shqiperi- Serbi. E rendesishme eshte rezultati dhe ate cfare do te arrije skuadra, pasi kjo eshte definitive per Shqiperine ne kualifikim. Masat ekstreme te ndermarra nuk na trembin aspak pasi nuk eshte qellimi yne incidentet por vetem fitorja thone tifozet perpara nisjes.

Atmosfera ne kryeqendren e veriut ka qene entuziaste automjete me simbole kombetare dhe tifoza te zjarrte kane dale qe ne mengjes ne rriget e qytetit.

Per shkak te masave te ndermarra tifozet duhet qe te jene ne stadium 4 ore perpara fillimit te ndeshjes. Per kete arsye tifozet nga Shkodra qe jkane zgjedhur te shohin ndeshjen nga afer jane nisur ne oren 9 per te qene komford rregullave te vendosura. Tejet entuziast dhe me nje qellim Fitoren e Shqiperise sonte ne Elbasan-Arena;.

Lexoni dhe kete

DEME NGA ZJARRET NE PYJET E LEZHES

Dy vatrat e zjarrit në Malin e Kakarriqit dhe të Rrënxit në Lezhë kanë ardhur …