Tuesday , 29 September 2020
Breaking News

DHUNA NË SHKOLLA, REAGON BESA SHAHINI

Në një komunikim online, Ministrja e Arsimit Besa Shahini, ka folur për dhunën në shkolla. Ajo përgëzoi nxënësit që gjejnë kurajon të denoncojnë dhunën e ushtruar ndaj tyre, si hapi i parë dhe i domosdoshëm për të luftuar bullizmin dhe dhunën. Shahini theksoi se do të dyfishohet numri i psikologeve dhe punonjësve social.

Por, Shahini tha se duhet bashkëpunim i të gjithëve për të ndryshuar kulturën patriarkale që mundëson dhunën ndaj vajzave dhe grave.

Lexoni dhe kete

PROTESTË E BANORËVE TË FSHATIT HOT I RI

Banoret e fshatit Hot i Ri te Shkodres kane bllokuar per rreth 20 minuta aksin …