Friday , 19 January 2018

DHURO DIÇKA NGA VETJA, NISMA E FRPD SHKODER

“Dhuro diçka nga vetja” është nisma e ndërmarrë nga Forumi Rinor i Partisë Demokratike. FRPD ka bërë gati disa dhurata për t’i dërguar tek familjet në nevojë duke iu gjendur pranë në natën e ndërrimit të viteve.

FRPD ishte edhe tek shtëpia shkollore e fëmijës ndërsa nisma “Dhuro Diçka nga Vetja” vijon me familjet në nevojë.

Lexoni dhe kete

ZGJEDHJET LOKALE NE ULQIN NE “AUTOCHTHONOUS”

Autostrada Adriatiko-Joniane do kaloi nëpër bregdetin e Ulqinin duke u lidhur me Velipojën dhe më …