Monday , 16 September 2019

“DHURO JETE FEMIJEVE TALASEMIK”

“Dhuro jetë femijëve talasemik”. Kjo është motoja e “Eko Mendje” që nëpërmjet një nisme sensibilizuese kërkon që qytetarët të dhurojnë gjak në ndihmë të këtyre fëmijëve. Drejtuesi Mirsad Basha thotë se gjaku shkon për femijët talasemik dhe njerëzit të sensibilizohen, pasi gjaku shkon edhe për ato kanë nevojë.

Aktiviteti sensibilizues u organizua pranë poliklinikës së qytetit të Shkodrës.

Lexoni dhe kete

DOM BLEDAR HUBA PËRFUNDON MISIONIN TE ORATORI “DON BOSKO”

Drejtuesi i Oratorit “Don Bosko” në Shkodër, Dom Bledar Huba, ka përfunduar misionin e tij …