Saturday , 20 January 2018

“DHURO JETE PER FESTA, DHURO GJAK”

E kthyer ne tradite tashme, edhe kete vit ne prag te festave, u organizua aktiviteti ndergjegjesues per dhurimin e gjakut ne qytetin e Shkodres. Kete here dhurimi i gjakut u mundesua ne ambjentet e fakultetit te gjuheve te huaja, fale bashkepunimit te EKO Mendje, Kryqi i Kuq Shkoder dhe disa organizatave te tjera. Vera Gjinaj, koordinatore e projektit te dhurimit te gjakut ne kryqin e kuq Shkoder, tha se eshte rritur numri i dhuruesve te gjakut.

Kjo eshte nje nisem vullnetare, e cila ka sherbyer per njerezit ne nevoje me qindra dhurues, por dhe si krijim i rrjetit dhuruesish te gjakut per Urgjencen Shkoder. Kjo nisem ka si qellim sensibilizimin e shoqerise qe ne festat e fundvitit te krijoje ne kulturen e saj dhurimin e gjakut.

Lexoni dhe kete

DËMSHPËRBLIMET E TRASHIGIMTARËVE TË DËNUARVE POLITIK

Ministria e Financave ndërmorri një vendim për të shtyrjen e afatit të dëmshpërblimit për trashigimtarët …