Breaking News

“DHURO JETE PER FESTA”

E kthyer në traditë tashmë, edhe këtë vit, Eko Mendje në bashkëpunim me disa institucione në Shkodër ka organizuar këtë të hënë nismën sensibilizuese “Dhuro Jetë për Festa”. Pranë fakultetit të gjuhëve të huaja Shkodër, qytetarë të ndryshëm iu bashkuan kësaj nisme duke dhuruar gjak për fëmijët talasemik.

Gjaku do të shkojë për fëmijë talasemik, duke u ardhur në ndihmë atyre në prag të festave të fundvitit.

Lexoni dhe kete

70-VJETORI I LINDJES SE ARQIPESHKVIT TE DIOQEZES SHKODER- PULT

Kjo e shtunë e 23 marsit është e veçantë për arqipeshkvin e dioqezës Shkodër-Pult, Imzot …