Saturday , 17 March 2018

DHUROHEN 10 KOMPJUTERA NGA GREQIA NE “28 NENTORI”

Ambasada greke në vendin tonë ka dhuruar për kabinetin e informatikes në Gjimnazin 28 nentori 10 kompjuter. Te pranishme ne inagurimin e ketij investimi ishin zevendes kryeministrja e shqipërise Senida Mesi dhe Ambasadorja e Greqise ne Tiranë  Heleni Surani. Ato u priten nga drejtuesit e shkolles te cilet I shpeguan rëndësinë që ka plotësimi I këtij kabineti me kompjutera. Zëvëndës kryeministrja Mesi dhe Ambasadorja Surani vlerësun nevojen që kanë shkollat e sidomos brezi I ri të përafrimit të kushteve teknologjike me vendet e zhvilluara në procesin mësimor.

Te pranishmit moren pjesë edhe në një orë mësimi të zhvilluar nga nxënësit, duke marr informacion mbi metodat e mësimit dhe shërbimin që u bëhët nxënësve përmes këtij donacioni.

Lexoni dhe kete

VIJOJNE RRESHQITJET E DHERAVE, RREZIKOHEN DISA BANESA

Vijon shembja masive e dherave ne lagjen Varosh te Lezhes. Reshjet e shiut kane perkeqesuar …