DHUROHEN KARROCA PER PERSONAT ME AFTESI TE KUFIZUAR

Falë një bashkëpunimi mes Drejtorisë së Shërbimit Social në Qarkun Shkodër dhe Fondacionit Shqiptar për të drejtat e përsonave me aftësi të kufizuara, u shpërndanë këtë të hënë 31 karroca për përsonat me aftësi të kufizuara në Qarkun Shkodër. Një mënyrë kjo për tu ardhur në ndihmë më tepër këtyre përsonave në nevojë. Drejtoria e Shërbimit Social në Qarkun Shkodër, Valbona Tula, vlerësoi këtë bashkëpunim.

Por, risia është se janë shpërndarë në 5 bashkitë e Qarkut Shkodër.

Këto karroca do të shpërndahen për përsonat që janë më në nevojë të kësaj kategorie, edhe pse numri i tyre është i lartë.

Lexoni dhe kete

ISH-POLICI NE LAÇ, APEL PER NDIHME

Ka punuar për 12 vite në policinë e shtetit madje dhe është plagosur rëndë në …