Wednesday , 1 April 2020

“DIALOG ME MIKUN TIM ATEIST”

Myftinia Shkodër ka promovuar librin me titull: “Dialog me mikun tim ateist”. Një libër i autorit Dr. Mustafa Mahmud, por i sjellë në gjuhën shqipe nga teologu Lavdrim Hamja. Në fjalën e tij para të pranishëmve, imam Muhamed Sytari tha se ky është një libër që vlen për secilin prej nesh në këto kohë, kur thuajse nga çdo drejtim dëgjojmë sulme të pandërprera ndaj Islamit dhe muslimanëve.

Në këtë promovim libri merrnin pjesë teologë dhe imamë të xhamive të qytetit të Shkodrës.

Lexoni dhe kete

FESTA E ZOJES NUNCIATË NË KATEDRALE

Arqipeshkvi i Dioqezit Shkodër Pult Imzot Angelo Massafra në meshën shenjte të mbajtur në Katedralen …