Saturday , 24 October 2020

DIMRI, RRUGA E KOMBIT NE MONITORIM GJATE 24 OREVE

Rruga e kombit nga Miloti ne morinw po mbahen nwn monitorim tw vahzhdueshem gjatw 24 orwve pwr tw garantuar lwvizjen e automjetwve pa probleme.Puna mw e madhe wshtw pwrqwndruar gjatw orwve tw nates, pasi temperaturat nwn zore kanw sjellw dhe ngrica.Pwr ti bwrw ballw kwtij fenomeni punwore dhe mjete ndwrhyjwn gjatw gjitw nates, duke hedhur kripw nw zonat mw problematike.

Pwr tw parw nga afer situaten nw rrugen e kombit nw terren ishte dhe vete Drejtori i Autoritetit Rrugor nw Veri Shkelqim Sterkaj.Ky i fundit ka garantuar se lwvizja nw kwtw aks rrugor do tw jetw nw do kohw pa probleme gjatw gjithw sezonit tw dimrit, duke ju bwrw thirrje dhe qytetarwve qw tw lwvizin me kujdes duke respektuar rregullat e qarkullimit rrugor.

Rruga e kombit bwhet mjaft problematike gjatw stines sw dimrit pwrshkak tw reshjeve tw dwbores dhe ngricave, por falw gadishmerise sw treguar qarkullimi e mjetwve nuk wshtw bllokuar nw asnjw ast.

Lexoni dhe kete

100-VJETORI I LINDJES SË SHËN GJON PALIT TË DYTË

Kisha Katolike Shkodër ka organizuar një meshë pasditën e së enjtes me rastin e 100-vjetorit …