DIPLOMIMI I NXENESVE TE SEKTORIT FIGURATIV

Pas diplomimit të nxënësve të muzikës, ka qenë rradha e diplomimit të nxënësve të sektorit figurativ në shkollën artistike “Prenkë Jakova” të qytetit të Shkodrës. Diplomimi u zhvillua për 21 nxënës të ndarë në 3 grupe në skulpturë, pikturë-grafi dhe pikturë-tekstil. Drejtuesit e shkollës vlerësuan punën e nxënësve dhe mësuesve të këtyre degëve të shkollës “Prenkë Jakova”.

Tashmë, këto nxënës do të vijojnë shkollën e lartë në unviversitetin e Shkodrës apo të Tiranës për të përfeksionuar më tepër talentin e tyre në këto fusha.

Lexoni dhe kete

SHOQERIMI I GAZETARIT ELVIS HILA, REAGON KESHILLI I EUROPES

Këshilli i Europës ka reaguar në lidhje me shoqërimin nga policia të gazetarit të Tv …