Tuesday , 16 August 2022

DISKRIMINIMI I PUNONJESVE TE BURGJEVE

Punonjësit e burgjeve vijojnë të diskriminohen dhe asnjë nga kërkesat e parashtruara nuk ka marrë zgjidhje. Denoncimi është bërë nga Sindikata e Shërbimeve Policore të Shqipërisë, e cila rënditi një sëre problematikash që shqetësojnë institucionet e vuajtjes së dënimeve.

Nëse problematikat nuk do të marrin zgjdhje brenda muajit korrik, sindikata policore paralajmeron protesta para Ministrisë së Drejtësisë.

Në institucionet e vuajtjes së dënimeve në Shqipëri janë të punësuar një numer i konsiderueshem përsonash, të cilët përballen me kushte mjaft të vështira në pune.

Lexoni dhe kete

TOKA BUJQESORE KTHEHET NE LANDFILL INERTESH

Ishte në emigracion dhe kur u rikthye 2 vite më parë e gjeti token bujqësore …