DITA BOTRORE E LUFTS NDAJ ABUZIMIT T DROGAVE

Data 26 qershor sht dita Botrore e Lufts ndaj Abuzimit t Drogave dhe Trafikimit Ilegal t tyre. N qendrn Aksion plus jan 20 individ t cilt trajtohen ndaj lnds narkotike heroin. Personat t cilt paraqiten pran ksaj qendre pr t marr mjekimin e duhur kundr ktyre lndve narkotike kan moshat nga 18 deri ne 45 vje.

12 persona t cilt jan trajtuar me metadon i jan rikthyer normalitetit.

ela coordinator i qendrs Aksion Plus u bn apel institucioneve pr m shum vmendje ndaj ktyre personave.

Kjo qendr sht e hapur prej 4 vitesh. Dita Botrore e Lufts ndaj Abuzimit t Drogave dhe Trafikimit Ilegal t Tyre, 26 qershori shrben si nj dit pr t kujtuar objektivat e prcaktuara nga vendet antare, n krijimin e nj shoqrie mbarbotrore t lir nga abuzimi me drogat.

Lexoni dhe kete

LOJERAT VERORE 2019

Ashtu si vitet e fundit, edhe këtë vit, oratori Don Bosko në Shkodër ka nisur …