Saturday , 8 August 2020

DITA BOTËRORE E RADIOS

Emisioni “Mirëmëngjes” në Tv Rozafa i ka kushtuar një rubrikë të veçantë Ditës Botërore të Radios, që shënohet me 13 shkurt. Të ftuar për të folur për këtë temë ishin punonjësit e parë të Radio Motiv, të cilët u ndalën edhe tek krijimi i kësaj radio.

Radio Motiv, pjesë e TV Rozafa, është radio e parë private lokale me transmetim në Shkodër.

Lexoni dhe kete

1 JAVË PAS VOTIMEVE, BEKTESHI “KUJTOHET” PËR ZGJEDHJET NË USH

Rreth 1 javë pas përfundimit të zgjedhjeve dhe shpalljes së rezultatit përfundimtar të votimeve, ish-rektori …