Sunday , 13 October 2019
Breaking News

DITA BOTËRORE E SHËNDETIT MENDOR

10 tetor shënohet si dita botërore e shëndetit mendor. Në këtë ditë u organizuan një sërë aktivitetesh në Shkodër. Nga ana tjetër, Gjon Preçi bëri me dije se gjatë këtij viti kanë marrë ndihmë mjekësorë rreth 3000 qytetarë pranë qendrës komunitare të shëndetit mendor në Shkodër.

Gjatë aktiviteteve merr pjesë edhe Nadir Causholli, drejtor ekzekutiv i CFO Farma, si edhe stafi i tij që sponsorizuan aktivitetet e zhvilluara në Shkodër në kuadër të kësaj dite.

Lexoni dhe kete

RIKUALIFIKIMI URBAN I BLLOKUT TË BANIMIT NË LAGJEN “NDOCEJ”

Me fonde nga të ardhurat e vetë Bashkisë së Shkodrës, po punohet tashmë edhe në …