Tuesday , 16 August 2022

DITA E 22-të E PËRMBYTJEVE NË ANËN E MALIT

Kjo e premte ka shënuar ditën e 22- të e përmbytjeve në Anën e Malit dhe situata vijon të mbetet e rënduar.

Fshati Obot vazhdon të jetë i rrethuar nga uji. E njëjta situatë, është edhe në Muriqan e Goricë.

Emergjente është sigurimi i bazës ushqimore për gjënë e gjallë pasi rrezikohet seriozisht mbijetesa e saj nëse nuk do të ketë furnizim me urgjencë nga instancat shtetërore si Ministria e Bujqësisë shton Ceni.

Sipas Cenit, me sipërfaqen e përmbytur, jemi në nivelin e përmbytjeve të vitit 2018.

Lexoni dhe kete

BABANI: SITUATA E ZJARREVE NË VAU I DEJËS E RËNDUAR

Kreu i Bashkisë Vau i Dejës, Mark Babani, ka folur për situatën e zjarreve pas …