Monday , 11 November 2019
Breaking News

DITA E DIPLOMIMIT NË SHKOLLËN “OSO KUKA”

Pasditja e së martes ka qenë e veçantë për gjimnazistët e shkollës “Oso Kuka” në qytetin e Shkodrës. Ato kanë organizuar një aktivitet në ditën e diplomimit. Për drejtoren e shkollës Teuta Çoku, kjo është një ditë e veçantë për këtë maturë, pasi mbyllet një rrugë 3-vjeçare për këtëo nxënës.

Gjatë këtij aktiviteti u nderuan me disa çmime edhe nxënës të kësaj shkolle.

Lexoni dhe kete

FESTA NDËRKOMBËTARE E HUMORIT MBLEDH MË TË MIRËT E HUMORIT

Festa Ndërkombëtare e Humorit do të mbledhë në teatrin “Migjeni” të Shkodrës aktorët më të …