DITA E DREJTESISE NE GJYKATEN E APELIT SHKODER

Me rastin e 105 vjetorit të krijimit të ditës së drejtësisë, në Gjykaten e Apelit të Shkodrës është mbajtur aktiviteti i ditëve të hapura. Me këtë rast Kryetari i Gjykatës së Apelit Shkodër Fuat Vjerdha ka zhvilluar takime të ndryshme me nxënës të shkollave të mesme të Shkodrës si dhe me student të Fakultetit të Drejtësisë.

Nga ana tjetër pedagogë dhe drejtues të Fakultetit të Drejtësisë në Universitetin ” Luigj Gurakuqi” të Shkodres, të cilët u kanë bërë ftesë nxënësve të shkollave të mesme të Shkodrës të bëhën pjesë e sistemit të drejtësiëë duke qenë fillimisht pjesë e auditoreve të fakultetit juridik të shkodrës.

Nxënësit e shkollave të mesme të Shkodrës panë nga afër godine e gjykatës së Apelit dhe u njohen me procedurat gjyqësore dhe me funksionimin e kësaj gjykate.

Lexoni dhe kete

MBLEDHJA E KOMITETIT RAJONAL TE TURIZMIT

Siguria është elementi kryesor që qeveria e kërkon nga të gjithë përfaqëesuesit e institucioneve për …