Saturday , 8 August 2020

DITA E DYTË E KARNAVALEVE

Kjo e shtunë ka shënuar ditën e dytë të karnavaleve në qytetin e Shkodrës. Gjovalin Stefa, kryetari i Shoqatës Kulturore Teatrore “Zef Jubani”, foli për moton e këtij viti “Kur t’ mbet dopjogjashta” dhe tha se qëllimi është të nxjerrim në pah të metat.

Aktiviteti kulmoi me djegien e dordolecit në qendër të qytetit, që mblodhi shumë fëmijë….

Lexoni dhe kete

1 JAVË PAS VOTIMEVE, BEKTESHI “KUJTOHET” PËR ZGJEDHJET NË USH

Rreth 1 javë pas përfundimit të zgjedhjeve dhe shpalljes së rezultatit përfundimtar të votimeve, ish-rektori …