Sunday , 8 December 2019

“DITA E HAPUR” NE SHKOLLEN “KOLIN GJOKA”

Eshtë organizuar dita e hapur në shkollën e mesme profesionale “Kolin Gjoka” në Lezhë. Në këtë kuader shkolla u vizitua nga nxënës të klasave të 9, përfasues të biznesit si dhe të institucioneve të ndryshme të cilët u njohen me atë çfarë ofron kjo shkollë si dhe ndjeken një sërë aktivitesh të organizuara enkas për këtë ditë.

Drejtori i shkollës “Kolin Gjoka” Bardh Dedgjonaj thotë se ndërthurja e teorisë me praktiken ka rritur cilësinë në këtë shkollë.

Dita e hapur është kthyer në një traditë të përvitshme në shkollën profesinale “Kolin Gjoka”, duke u përcjell me një sërë aktivitesh me protagonist nxënësit dhe mësuesit e kësaj shkolle.

Lexoni dhe kete

3 DHJETOR, DITA BOTËRORE E PËRSONAVE ME AFTËSI TË KUFIZUAR

Në kuadër të ditës botërore të përsonave me aftësi të kufizuar u organizua një aktivitet …