“DITA E HAPUR” NE SHKOLLEN PROFESIONALE “NDRE MJEDA”

Shkolla e mesme profesionale “Ndre Mjeda” në Bushat në bashkëpunim me “Save the Children” organizoi këtë të marte aktivitetin “Dita e Hapur”. Qëllimi i tij është afrimi i nxënësve të shkollave 9-vjeçare të Qarkut Shkodër në këtë shkollë. Ky aktivitet organizohet në maj të çdo viti, ndërsa drejtori i shkollës, Ruzhdi Kapedani tregon profilet që ofron shkolla dhe shton se interesi i nxënësve vjen në rritje.

Ndërsa, Shpresa Spahiu, drejtore ekzekutive e fondacionit “Ndihmë për Fëmijët”, thotë se “Save The Children” ka kontribuar në hapjen e dy laboratorëve në këtë shkollë.

Në këtë aktivitet merrnin pjesë nxënës të shkollave 9-vjeçare dhe përfaqësues të bizneseve të ndryshme.

 

Lexoni dhe kete

“RAJONI I LEZHES ZONE ATRAKTIVE PER TURIZEM”

Rajoni i Lezhës është një zonë mjaft atraktive për turizem, ndaj duhet të bëjmë një …