“DITA E HAPUR” NE SHKOLLEN TEKNIKE PYJORE SHKODER

Shkolla teknike pyjore “Kolë Margjini” në Shkodër ka organizuar këtë të premte aktivitetin “Dita e Hapur”. Një aktivitet i kthyer në traditë për këtë shkollë dhe që organizohet çdo vit. Drejtori i shkollës, Agron Çeka, tha se kjo ditë do të thotë që shkolla jonë është e hapur për të gjithë nxënësit e shkollave 9-vjeçare. Ai shtoi se kjo shkollë përveç degës së pyjeve, ofron edhe atë të përpunimit të drurit.

Është shumë e rëndësishme që të rinjtë të orientohen drejt arsimit profesional shtoi Çeka.

Shkolla u vizitua gjatë kësaj të premte nga nxënës të shkollave 9-vjeçare të Bashkisë Shkodër.

Lexoni dhe kete

PERKUJTOHET 29-VJETORI I VRASJES SE PELLUMB PËLLUMBIT

Ashtu si në vitet e fundit, edhe këtë 16 qershor është përkujtuar në qytetin e …