Thursday , 25 February 2021

DITA E KATËRT E VAKSINIMIT ANTI-COVID NË SHKODËR

Në Shkodër, kjo e premte ka shënuar ditën e katërt të vaksinimit anti-covid të personelit mjekësor.

Drejtorja e Njësisë së Kujdesit Shëndetësor Shkodër, Xheni Halili, thotë se kryhen rreth 250 vaksinime në ditë.

Ndërkohë, për shkak të ndeshjeve të kampionateve të basketbollit dhe volejbollit, ambjenti për vaksinime këto dy ditë të fundjavës do të zhvendoset.

Në fazën e parë janë rreth 1100 vaksina.

Vaksinimi në Shkodër po realizohet në pallatin e sportit “Qazim Dervishi”.

Lexoni dhe kete

TJETËR INVESTIM I BASHKISË SHKODËR NË INFRASTUKTURËN RRUGORE

Bashkia e Shkodrës vijon realizimin e investimeve të parashikuara në buxhetin e saj. Vëmendja është …