Tuesday , 16 August 2022

DITA E NDËRGJEGJËSIMIT KUNDËR ABUZIMIT NDAJ TË MOSHUARVE

15 qershor shënohet si dita botërore e ndërgjegjësimit kundër abuzimit ndaj të moshuarve. Për këtë, operatori i shërbimeve të kujdesit shëndetësor Shkodër ka organizuar këtë të mërkurë një aktivitet me të moshuar në qytetin e Shkodrës.

Specialistja Jozefina Delija thotë se fokusi është ti dhurojmë buzëqeshje dhe dashuri të moshuarve…

Aktiviteti u organizua në lulishten pranë kishës ortodokse Shkodër.

Lexoni dhe kete

TOKA BUJQESORE KTHEHET NE LANDFILL INERTESH

Ishte në emigracion dhe kur u rikthye 2 vite më parë e gjeti token bujqësore …