DITA E PARE E VITIT 2018

Nata e nderrimit te viteve festohet gjithmone nga qytetaret. E nje gje e tille ndodhi edhe mbremjen e 31 Dhjetorit te vitit 2017. Qytetaret shkodrane, pas hedhjes se fishekzjarreve, festuan deri ne oret e para te mengjesit te kesaj te hene ne lokalet e qytetit te Shkodres. Si rrjedhoje, edhe kjo e hene ka qene nje dite pushimi. Shume prej bizneseve kane qene mbyllur kete te hene.

Nje gje e tille ndodh cdo vit, ku 1 Janari eshte nje dite pushimi edhe per qytetaret e thjeshte, ku numri i bizneseve te hapura ne kete dite eshte shume i vogel. Edhe 2 janari pritet te jete pak a shume i njejte, nderkohe qe me 3 janar pritet qe qytetaret ti rikthehen normalitetit.

Lexoni dhe kete

DITA E LIQENIT TE SHKODRES

E kthyer në traditë tashmë “Dita e liqenit të Shkodrës”  e cila shënon hapjen e …