Wednesday , 27 January 2021

DITA E PAVARËSISË NË BASHKINË SHKODËR

Bashkia Shkodër ka festuar këtë të shtunë ditën e pavarësisë. Në një ceremoni të kushtëzuar nga pandemia, përfaqësues të pushtetit lokal përcollën mesazhet e tyre në 108-vjetorin e pavarësisë.

Një lutje nuk mungoi edhe nga komunitetet fetare…

E planifikuar për tu zhvilluar edhe këtë vit, maratona e pavarësisë, Ulqin – Shkodër, u anullua për shkak të rregullave të Covid-19.

Lexoni dhe kete

RËNDOHET SITUATA E PËRMBYTJEVE NË BASHKINË SHKODËR

Përkeqësohet situata e përmbytjeve në territorin e Bashkisë Shkodër. Hidrometri në Dajç shënon kuotën 6.59 …