DITA E RINISE FESTOHET ME AKTIVITETE NGA ORATORI “DON BOSKO”

Dita e Rinise eshte festuar ne Shkoder nga qendra rinore ose siç njihet ndryshe Oratori “Don Bosko”. Kjo qender ndodhet prej 25 vitesh ne Shkoder dhe organizon shpesh here aktivitete te ndryshme. Nje gje e tille ndodhi edhe kete te Premte ne pedonalen e qytetit te Shkodres. Te rinjte e kesaj qendre por edhe qytetit te Shkodres u bene pjese e lojerave dhe performancave artistike te ndryshme. Drejtori i oratorit Don Bosko, Don Bledar Huba tha se mesazhi i ketyre aktiviteteve eshte qe te besojme tek te rinjte.

Te pranishem ne kete aktivitet ishin animatore te oratorit “Don Bosko” dhe aktiviteti perfshinte lojera te ndryshme, muzike dhe valle.

Lexoni dhe kete

INVESTIM I BASHKISE SHKODER NE RRUGEN E OBOTIT

Bashkia Shkodër kryen një tjetër investim në rrugët e njësivë administrative. Rruga e Obotit, me …