“DITA E SHKOPIT TE BARDHE” TE VERBERIT KERKOJNE ZYRE

Me rastin e dites nderkombetare te shkopit te bardhe, Shoqata  te Verberve ndermori nje marshim si nje menyre per t’i bere thirrje shoqerise dhe shtetit shqiptar per permiresimin e standarteve te jetes se tyre ne vendin ku jetojne.

Qellimi i ketij marshimi eshte jo vetem sensibilizues, siç thote Presidenti i Shoqates, Zef Vushaj, por edhe promovues i vlerave, punes e talentit qe keta persona mund te ofrojne ne shoqeri. Ne kete dite Vushaj I rikujtoi apelin bashkise Shkoder per gjetjen e nje zyre per kete shoqate.

 

15 tetori shenon diten nderkombetare te “Shkopit te bardhe”, e cila I dedikohet te gjithe personave me aftesi te kufizuara ne shikim. Takimi perfundoi me nje marshim te shkurter te personave me aftesi te kufizuara ne shikim, me ndihmen e shkopit te bardhe, qe ishte dhe simbolika e kesaj dite.

Lexoni dhe kete

PROTESTE KUNDER HEC-it, BLLOKOHET RRUGA E KOMBIT

Vijimi i punimeve dhe mungesa e reagimit nga institucionet shtetërore, ka ngritur sërish në proteste …