DITA E TE GJITHE VDEKURVE

Data 2 Nentor shenon diten e te gjithe te vdekurve. Besimtaret katolik e kane kremtuar kete dite ne varrezat katolike te Rrmaj. Arqipeshkvi i Shkoder- Pult, imzot Angelo Massafra tha se kjo dite eshte e shenjte per te gjithe besimtaret pasi perkujton dhe respekton te afermit tane, qe nuk jetojne me.

2 nentori, dita e perkujtimit te te vdekurve, shpreh mirenjohjen per te gjithe ata qe nuk jetojne me. Eshte dite qe percjelle mesazhin e respektit njerezor dhe human.

Lexoni dhe kete

KESHILLTARI I PD, KRITIKA NDAJ KESHILLIT BASHKIAK M.MADHE

Këshilli Bashkiak Malësi e Madhe mund të jetë një nga këshillët më pak funksional në …