Wednesday , 17 January 2018

DITA EVROPIANE E GJUHEVE TE HUAJA!

Ne kuader te Dites Evropiane te Gjuheve te Huaja u zhvilluar kete te Marte nje aktivitet ne ambjentet e Qendres se Informimit te Bashkimit Evropian Shkoder.  Takimi kishte ne fokus diskutimin mbi rendesine e mesimit te gjuheve te huaja, me qellim promovimin e diversitetit gjuhesor te Evropes, si edhe prezantimin dhe motivimin per te mesuar me shume se nje gjuhe te huaj nga te rinjte.

Pjese e ketij aktiviteti ishin nxenes te gjimnazeve te “28 Nentori”, “Oso Kuka” dhe “Shejnaze Juka”, ku prezantuan fakte per perdorimin e gjuheve ne BE dhe Shqiperi, perfitimet dhe rendesine e zbatimit te projekteve bilinguale ne shkolla, si dhe prezantimi te punimeve/projekteve te suksesshme ne gjuhe te ndryshme.

Lexoni dhe kete

200 ALPINISTE NGJITEN NE MALIN E SKENDERBEUT

Alpinistë nga qytetet të ndryshme të vendit Kosova, Maqedonia dhe Mali i Zi u mblodhen …