Thursday , 27 January 2022

DITA NDËRKOMBËTARE E FAMILJES

Me rastin e Dites Nderkombetare te Familjes, Projekti “Shpresa” ne Shkoder ka organizuar nje aktivitet artistik te titulluar “Familja nje vater dashurie dhe edukimi ne çdo kohe”.

Luigj Mila, drejtues i Projektit “Shpresa”, shprehet se familja eshte baza e gjithçkaje, ndersa thekson se familja po humb vlerat e saj dhe po kercenohet nga pseudo-vlerat.

Jane 60 persona me aftesi ndryshe qe trajtohen ne kuader te projektit “Shpresa” ne Shkoder. Aktiviteti i sotem ishte i fokusuar tek rendesia e familjes ne jeten tone.

Lexoni dhe kete

“VIT TË MBARË SHKODËR”

Komisioni Dioqezian “Drejtesi e Paqe” ka organizuar ne teatrin “Migjeni” Shkoder aktivitetin e pervitshem “Vit …