Wednesday , 25 November 2020

DITA NDERKOMBETARE E PERSONAVE ME AFTESI NDRYSHE

Ne kuader te Dites Nderkombetare per Personat me Aftesi Ndryshe, qe shenohet me daten 3 Dhjetor, Bashkia Shkoder ne bashkepunim me institucionet publike dhe shoqerine civile organizoi nje aktivitet ne sheshin para bashkise. Aktiviteti me panairin dhe koncertin i dhuroi nje dite ndryshe ketyre personave ne qytetin e Shkodres. Jeta Xhabija, pergjegjese ne drejtorine e sherbimit social, Bashkia Shkoder, tregoi qellimin e ketij aktiviteti.

Dita Nderkombetare e Aftesise se Kufizuar synon te ofroje nje mundesi per te rritur me tej ndergjegjesimin per aftesine e kufizuar dhe aksesin si ceshtje kryesore e zhvillimit dhe per te perkrahur perpjekjet globale per te promovuar qasje dhe per te hequr te gjitha llojet e pengesave.

Lexoni dhe kete

“SOT PËRBALLEMI ME SFIDA TË SHUMTA”

Sot përballemi me sfida të shumta, me goditje ndaj fesë tonë, siç janë edhe fushatat …