Friday , 30 October 2020

DITA NDËRKOMBËTARE E SHKOPIT TË BARDHË

Në Ditën Ndërkombëtare të Shkopit të Bardhë, ose siç njihet ndryshe dita e të verbërve, kryetari i kësaj shoqate, Ndoc Bjeshka, thotë se jemi hasur me disa probleme dhe tregon një ngjarje të pazakontë.

Probleme ka edhe me lëvizjet në rrugë…

Prandaj, vëmendja duhet të jetë më e madhe ndaj kësaj kategorie.

Lexoni dhe kete

SITUATË PROBLEMATIKE NË KALANË E LEZHËS

Kjo është situata e krijuar në kalanë mesjetare të qytetit të Lezhës pas reshjeve të …