DITE “VERE” NE BREGDETIN E SHENGJINIT

Shengjini ngjante me nje ditë vere këtë të martë.Vizitor dhe pushues të shumtë kanë shfrytëzuar fundjaven dhe pushimin e dates 1 maj për të bërë plazh.Angazhimi i hershem i Bashkisë Lezhë për të krijuar kushte të pershtatshme në këtë zonë bregdetare ka dhënë efektin e pritur.Vizitoret dhe pushuesit thonë se sezoni ka nisur më heret dhe sigurisht nuk mund të mungojnë gjatë fundjavave apo diteve të pushimit, ndërsa kushtet dhe çmimet e kësaj periudhe janë të arsyeshme për ta.

Duke ju referuar kushteve atmosferike numri i pushuesve sa vjen dhe shtohen në Shëngjin, ndërsa pastertia mbetet sfida kryesore e këtij sezoni.Pavarsisht masave, drejtuesit lokal kërkojnë qe edhe pushuesit të jenë me të kujdesshem për të mos ndotur zonat ku pushojnë.

Lexoni dhe kete

ORGANIZOHET DITA OLIMPIKE NE LEZHE

Eshtë organizuar në Lezhë Dita Olimpike.Ky aktivitet bëri bashkë nxënësit e të gjitha shkollave, të …