Thursday , 19 April 2018

DJEGIA E MBETURINAVE NE MES TE DITES NE SHKODER

Mes tymit te djegies se mbeturinave jane zgjuar kete te hene banoret prane Ures se Bardhajve ne qytetin e Shkodres. Nje situate e pakendshme per shtepite prane kesaj ure, ku persona te papergjegjshem i kane vene flaken mbetjeve. Jane vete banoret e zones se Bardhajve qe e shfaqin  nje shqetesim te tille per Tv Rozafa. Sipas tyre, nje situate e tille nuk eshte krijuar sot, por egziston prej vitesh dhe askush nuk nderhyn pavaresisht ankesave te shumta.

Banoret kerkojne qe te merren masa per personat qe bejne veprime te tilla, pasi nje situate e tille eshte e papranueshme. Zona prane “Ures se Bardhajve” eshte kthyer kthyer ne nje vend-grumbullim mbetjesh ku persona apo biznese te ndryshme hedhin mbetje te shumta prane kesaj ure.

Lexoni dhe kete

“KONTROLLET NE ZONEN E PREKALIT, JO VETEM PER KANABIS POR EDHE SEZONIN TURISTIK”

Gjate nje takimi te zhvilluar ne Njesine Ana e Malit, per parandalimin e kultivimit te …