Breaking News

Dom ARTUR JAKU, MESHE FALENDERUESE PER BESIMTARET

Dom Artur Jaku ka celebruar meshen falenderuese te fundit si famullitar i Shkodres. Dom Arturi perlori besimtaret teksa kerkoj ndejse per cdo mos realizim te tij ne krye te famullise, apo per cdo pakenaqesi te besimtareve.

Por Famullitari i Shkodres nuk ka harruar te permende edhre ngjarjet e rendesishme qe preken Shkodres e ne vecanti komunitetin katolik ne keto 3 vite. Dom Artur Jaku sherbeu si famullitar i Shkodres per 3 vite me radhe. Ndersa tashme largohet per te studiuar ne rome te drejten Kanonike.Pasuesi i Dom Artur Jakut do te jete Dom Vlash Palaj i cili me heret ka sherbyer si famullitar i Velipojes.

Lexoni dhe kete

“ANTALOGJI – GEGNISHTJA POETIKE”, LIBRI I RI I FILIP GURAZIUT

Në kuadrin e aktiviteteve të “Pro Gegnishtes”, Instituti i promovimit të vlerave në gjuhën shqipe …