Monday , 20 January 2020
Breaking News

DOM BLEDAR HUBA PËRFUNDON MISIONIN TE ORATORI “DON BOSKO”

Drejtuesi i Oratorit “Don Bosko” në Shkodër, Dom Bledar Huba, ka përfunduar misionin e tij në kryeqendren e veriut, duke u transferuar tashmë në një tjetër shërbim nga kisha katolike. Kështu, meshën e së dieles zgjodhi që t’ia kushtojë përshendetjes me besimtarët dhe bashkëpunëtorët në këto vite. Ai tha se dashuria ndaj Zotit duhet të jetë në vendin e parë.

Dom Bledar Huba largohet nga oratori “Don Bosko” pas 7 vitesh shërbim meshtarak dhe shërbimi i tij i ri do të jetë në kryeqytet, po në qendrën Don Bosko.

Lexoni dhe kete

PERKUJTOHET 552-VJETORI I VDEKJES SE SKENDERBEUT

Eshtë përkujtuar në Lezhë 552-vjetori i vdekjës së Gjergj Kastriotit Skëndërbeut. Në nderim të kësaj …