Wednesday , 25 November 2020

DOM VLASH PALAJ: KJO BOTË DUKET E PA SHPRESË, E TREMBUR, E FRIKËSUAR

Nga mesha e kësaj të dielë nga katedralja e Shkodrës, famullitari Dom Vlash Palaj, foli për situatën e shoqërisë, teksa tha se jemi të mbushur me lajme që vënë në dukje disfatën e kësaj bote dhe të jetës njerëzore.

Shumë pak flitet për gëzimin dhe shpresën për këtë jetë, ndërsa kjo botë duket e pa shpresë, e trembur, e frikësuar theksoi Dom Palaj.

Famullitar i Shkodrës kërkoi nga besimtarët që të mos e humbin besimin në Zot.

Lexoni dhe kete

NDARJA NGA JETA E BABAIT TË MYFTIUT TË SHKODRËS

Është përcjellur për në varrezat e qytetit babai i myftiut të Shkodrës, Bardhyl Sytari. Ai …