Monday , 26 February 2018

DRANDJA, E MOSHUARA QE JETON NE “QIELL TE HAPUR”!

Pa ndihma ushqimore dhe e semure prej kohesh. Kjo eshte gjendja e Drandes, te moshuar qe jeton ne lagjen “3 Heronjte” te qytetit te Shkodres. Gjendjen e veshtire te kesaj te moshuare Tv Rozafa e ka bere publike edhe me heret, por tashme situata eshte perkeqesuar me teper. Prej 1 viti ajo jeton ne qiell te hapur dhe askush nuk kujdeset per te.

Pervec ndihmave ushqimore qe iu dhuruan nga shoqatat te ndryshme pas publikimit te rastit ne Tv Rozafa, me pas nuk ka pasur asnje reagim tjeter. Edhe pushteti lokal apo institucionet e tjera qendrojne indiferent ndaj ketij rasti, nderkohe qe Drandja nuk mund te prese edhe shume kohe, pasi jeta e saj mund te veshtiresohet edhe me shume.

Lexoni dhe kete

NDIHMA DHE USHQIME PËR SHTËPINË E FËMIJËS 6–16 VJEÇ NË SHKODËR

Ambasada Kineze në vendin tonë ka dhuruar këtë të hënë disa ushqime dhe ndihma të …