Monday , 11 November 2019
Breaking News

DREJT PËRFUNDIMIT RIKONSTRUKSIONI I RRUGËS “VLLAZNIMI”

Punimet në rrugën “Vllaznimi” në qytetin e Shkodrës po shkojnë drejt përfundimit. Ndërhyrja në rrugën “Vllaznimi”, në një zone të re urbane që i është bashkuar qytetit, është e plotë dhe ka realizuar kanalizimet e ujrave të zeza, të bardha, rrjetin e ujësjellësit, shtresat asafaltike, ndriçimin dhe sinjalistikën.

Investimi nga të ardhurat e Bashkisë Shkodër, me vlerë 18 milion lekë të reja, e ka kthyer këtë bllok banimi në një model, pjesë e natyrshme urbane e qytetit të Shkodrës.

Lexoni dhe kete

FESTA NDËRKOMBËTARE E HUMORIT MBLEDH MË TË MIRËT E HUMORIT

Festa Ndërkombëtare e Humorit do të mbledhë në teatrin “Migjeni” të Shkodrës aktorët më të …