Monday , 24 February 2020
Breaking News

DREJT PËRFUNDIMIT RIKONSTRUKSIONI I SHTËPISË SË FËMIJËS 0 – 5 VJEÇ

Po shkojnë drejt finalizimit punimet e rikonstruksionit të Shtëpisë së Fëmijës 0 – 5 vjeç në qytetin e Shkodrës. Është projekti më i ri i Bashkisë së Shkodrës në fushën e shërbimeve sociale. Përmes rikonstruksionit dhe mobilimit, synohet përmirësimi i shërbimeve për fëmijët.

Gjithashtu hapësirat e saj po riorganizohen me synim rritjen e shërbimeve ditore dhe të kujdesit alternativ duke e projektuar këtë institucion drejt rritjes së shërbimeve komunitare dhe kthimin gradual të tij në një Qendër Komunitare Multifunksionale.

Lexoni dhe kete

DITA E DYTË E KARNAVALEVE

Kjo e shtunë ka shënuar ditën e dytë të karnavaleve në qytetin e Shkodrës. Gjovalin …