Friday , 22 October 2021

“DREJTORIA E EMERGJENCAVE NE BASHKI JO EFIÇENTE”

Drejtoria e emergjencave civile ne Bashkine Shkoder deri ne keto momente nuk ka qene eficente, po ashtu as strukturat ne Bashki te tjera te Qarkut Shkoder. Deklarata erdhi nga Shefi I emergjencave civile prane prefektures Pellumb Dani I cili u beri thirrje ketyre drejtorive qe te jene me shume ne gadishmeri

Dani thjote se reshjet e nje nate me pare kane qene intensive por deri me tani eshte raportuar vetem per nje shtepi te shkaterruar ne malesi te madhe

Prefektura u kujton te gjitha bashkive se me ndryshimet e reja tsshme qeveria u delegon pergjegjesi per funbksionimin ne raste emergjente, ku ndihma e prefectures kerkohet vetem ne ato raste ku eshte e paperballueshme nga ana e Bashkive

Lexoni dhe kete

“TRANSPORTI URBAN NË SHKODËR DREJT KAPITULLIMIT”

QĂ« nga data 8 gusht, kur u organizua protesta pĂ«r shĂ«rbimin e transportit urban, situata …