Breaking News

“DUAM MESUES ERVISIN”

“Duam mësues Ervisin”. Kështu shprehen nxënësit e shkollës Pistull në Vau Dejës, të cilët vijojnë protestën prej 4 ditësh. Ato nuk pranojnë të futen në mësim pa rikthimin e mësuesit të hequr nga puna. Nxënësit thonë se gjithcka ishte e parapërgatitur, përderisa iu gjet zëvendësuesi brenda ditës.

Ndërkohë, protestës iu bashkuan dhe prindër të vetë nxënësve.

Lexoni dhe kete

GJAKMARRJA, 50 TE VRARE DHE 130 TE PLAGOSUR NE 2018

Organizata “Operazione Colomba” organizoi këtë të premte aktivitetin e radhës ndërgjegjësues në luftën kundër gjakmarrjes …