DUHANI, MILIONA LEKE DEME EDHE KETE VIT NE POSTRRIBE

Zona e Postrribes ne Shkoder njihet per prodhimin e duhanit, por ashtu si ne vitet e fundit edhe kete vit ky produkt ka shkuar dem per keto banore. Arsyeja eshte se askush nuk interesohet per prodhimin e tyre. Banoret e zones shprehen se kane shpenzuar miliona leke dhe pavaresisht premtimeve qe kane marre asgje nuk eshte bere.

Por, keto dy banore shprehen se pavaresisht demit qe i eshte shkaktuar do te vijojne perseri te merren me prodhimin e duhanit, pasi eshte i vetmi burim jetese per to.

Lexoni dhe kete

SIGURIA NE BREGDETIN E TALES NE LEZHE, VENDOSEN 7 KULLA VROJTIMI POR….

Në bregdetin e Tales në Lezhë janë vendosur, 7 kulla vrojtimi.Situata duket e përmiresuar, duke …