Saturday , 31 October 2020

DY NDRYSHIMET E FUNDIT NE PAJISJEN ME PATENTA

Raportet mjekesore per leje drejtimi te automjeteve dhe per perdorim te armeve te zjarrit dhe gjahut duhet te plotesohen prane mjekut te familjes, ku personi i interesuar duhet te marre edhe formularin tip, qe eshte i zgjedhur nga Ministria E Shendetesise, ndersa formulari per vizitat e syve dhe vesheve do te plotesohet prane polikninikes se qytetit te Shkodres. Kjo ishte deklarata e punonjeses se recepsionit prane poliklinikes se Shkodres, Vera Zhivani.

Gjithashtu, ajo konfirmoi ligjin e ri te Ministrise se Shendetesise, ku kushdo qe rregjistrohet ne kurs patente nga data 1 Prill 2016 e ne vazhdim do te paguaje edhe 3 mije leke (te reja) me shume.
Ne fund, Zhivani theksoi edhe nje ndryshim tjeter me hyrjen ne fuqi te sistemit te referimit.

Edhe pse Ministria e Shendetesise premtoi per shendetesi falas, nga data 1 Prill, cdo qytetar paguan 3 mije leke me shume ne pajisjen me patenta.

Lexoni dhe kete

GËSHTENJAT E SHKODRËS, TË RREZIKUARA NGA SËMUNDJET

Gështenja shqiptare vitet e fundit është kthyer në produktin më të kërkuar në Itali, por …